2010-07-23 16:44:21• hírek • Szatmár.ro

Véget értek a programok

Kézműves foglalkozásokkal ért véget a kéthetes nyári iskola a szatmárnémeti Dr. Vasile Lucaciu Általános Iskolában.

Kicsik és nagyobbak tartalmas és szórakoztató foglalkozásokon vehettek részt az elmúlt két hétben a szatmárnémeti Dr. Vasile Lucaciu Általános Iskolában. A pedagógusok vonzó és sokrétű tevékenységekkel várták a vakációjukat hasznosan, diáktársak között eltölteni kívánó iskolásokat és testvéreiket, barátaikat.

Számtalan kézügyesség-fejlesztő és sportfoglalkozás várt a gyerekekre: az elmúlt héten például különféle nyersanyagok és eszközök felhasználásával a diákok a tanerők közreműködésével és felügyelete alatt hajtogattak flamingó virágot valamint könyvjelző „bohócot" (origami), gipszfigurákat öntöttek különböző formába, melyeket később kifestettek és hűtő-mágnes készült belőlük. Képkeretet ragasztottak színesre festett makaróniból, valamint más természetes anyagokból (csigák, kagylók). A fánksütésből és gyümölcssaláta készítéséből és evéséből mindnyájan kivették részüket. Gyönyörű ékszereket fűztek gyöngyökből, karkötőket, nyakbavalókat valamint fülbevalókat. Rengeteg kifestőt és rajzot színeztek, játszottak puzzle-t valamint kockából építettek.

Naponta kellemes kikapcsolódást nyújtottak a bibliai énekes- rajzos- hangszeres- mesés tevékenységek. A rendezvényeken pedig nem csak a tanintézmény diákjai vettek részt, hanem rokonaik, barátaik is, sőt, más iskolákból és Magyarországról, nagyszüleiknél vakációzó gyerekek is.

A sikeres nyári iskolát az elkövetkezőkben is megszervezik a tanintézmény pedagógusai.


Kézművességgel ért véget a nyári iskolaKézművességgel ért véget a nyári iskola


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: